Senioriblogit

Tervetuloa tutustumaan Senioriblogeihin

Senioriblogeista löydät eri alojen ammattilaisten ja sivuston käyttäjien kirjoituksia monista kiinnostavista aiheista.

Blogit tarjoavat tietoa ja näkökulmia muun muassa terveydestä, ruokavaliosta, taloudesta, teknologiasta, harrastuksista ja matkustamisesta.

Senioriblogit on hyvä paikka löytää uutta tietoa, oppia uusia taitoja, saada vertaistukea ja inspiraatiota arkeen ja jakaa omia ajatuksia.

️Senioriblogeissa on laaja valikoima erilaisia ​​aiheita, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin kiinnostavaa. Blogit käsittelevät muun muassa:

  • Terveys ja hyvinvointi: Vinkkejä ja kokemuksia terveelliseen ja aktiiviseen elämään, sairauksien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon.
  • Talous ja eläkkeet: Neuvoja taloudenhallintaan, eläkepäivien suunnitteluun ja etuuksiin.
  • Harrastukset ja vapaa-aika: Ideoita mielekkääseen ajanviettoon ja uusien harrastusten löytämiseen.
  • Matkustaminen: Kertomuksia matkoista ja vinkkejä ikäihmisille sopivista matkakohteista.
  • Henkilökohtaiset tarinat ja kokemukset: Seniorit kirjoittavat omasta elämästään, tunteistaan ​​ja ajatuksistaan.

Miten voin aloittaa kirjoittamisen senioriblogeihin?

Tämä on helppoa! Ohjeet blogien kirjoittamiseen löydät tältä sivulta hieman alempaa. Voit myös tutustua ammattibloggaaja Tiia Konttisen tekemiin ohjeisiin Youtubessa.

Kannattaa myös tutustua muuhun sisältöömme. Ota myös SOME-kanavamme seurantaasi, löydät sieltä paljon ajankohtaista ja mielenkiintoista tietoa (kuvakkeet sivun alaosassa).

Aloita lukeminen ja kirjoittaminen jo tänään ja löydä uutta iloa ja inspiraatiota elämääsi!

Uusimmat blogit

Ikäihminen verkkokauppa ostoksilla

Kuinka käytän pankkikorttia turvallisesti?

8 vinkkiä pankkikortin käyttämiseen. Turvallinen pankkikortin käyttö on tärkeää meille kaikille ja erityisesti senioreille, jotka voivat olla alttiimpia huijauksille ja väärinkäytöksille. Tässä artikkelissa esitellään S-Pankin, Nordean, Danske Bankin ja Osuuspankin turvallisuuskäytännöt ja -suositukset, jotka auttavat vähentämään riskejä.

Lue lisää »
Turvallinen netin käyttäminen, kansi

Turvallinen netinkäyttäminen senioreille, lue vinkit!

Digiteknologia on tullut jäädäkseen, ja sen tarjoamat mahdollisuudet ovat rajattomat. Erityisesti senioreille teknologia voi avata uusia ovia ja parantaa elämänlaatua merkittävästi. Vaikka teknologian oppiminen voi aluksi tuntua haastavalta, muutama yksinkertainen askel auttaa pääsemään alkuun ja hyötymään sen tarjoamista eduista.

Lue lisää »
Kotitalousvähennysopas senioreille

Kotitalousvähennys ja verotus 2024. Opas senioreille.

Tämä opas on suunnattu erityisesti ikäihmisille ja senioreille, jotka haluavat hyödyntää kotitalousvähennystä kotiaskareiden hoitamisessa. Selvitämme artikkelissa, mistä kotitalousvähennyksessä on kyse, millaisista töistä vähennyksen voi saada ja miten ilmoitat kotitalousvähennyksen verohallinnolle.

Lue lisää »
13 faktaa senioriasumisesta

Senioriasuminen: miten valita senioriasunto?

Senioriasunto on normaali vuokra-, asumisoikeus- tai omistusasunto, joka on tarkoitettu useimmiten ikääntyville mutta myös muille esteettömiä asuntoja tarvitseville henkilöille ikään katsomatta. Asukkaat asuvat omissa yksityisissä senioriasunnoissa. Asunnot on suunniteltu erityisesti ikäihmisille ja esteettömiä asuntoja tarvitseville sopiviksi helpottamaan arjen sujumista ja turvallisiksi.

Lue lisää »

Satunnaisia bloginostoja

Lääkehoidon päivää vietetään torstaina 17.3.2022 teemalla ”Lääkehoitosi digiajassa”.

Seniori-Info uudistui, tervetuloa mukaan!

war, destruction, despair-2930223.jpg

Pari sanaa typeryydestä (by MaikkiMoon)

kukka, magnolia

Päiväkirja, osa 7: Aurinko paistaa pikku hiljaa kuntoutujalle.

Ajat muuttuvat ja me niiden mukana (by MaikkiMoon)

alarm clock, coffee cup, time of

Nukuitko hyvin vai luuletko vain?

aurinko, auringonlasku, aamu

Päiväkirja, osa 3: Toinen olkapääoperaation jälkeinen viikko.

Yhteistyökumppani, Lakihelppi

Testamentti ja Edunvalvontavaltuutus – elämäsi tärkeimpiä asiakirjoja

Kotisaairaanhoito, hoitaja

Korona- ja influenssarokotukset syksyllä 2023

pillerit, tabletteja, cocktaillasi

Päiväkirja, osa 4: Olkapään kosto

Kokemuksiani Sairaanhoitajan työstä senioreiden parissa

Senioriasunto vuokra-asunto Olohuone vaalea

Hyttyskesä

Yhteistyökumppanit

Etu senioreille, Puhti-terveystestit -10% Puhti on vuonna 2018 perustettu palvelu oman terveyden mittaamiseen, seurantaan ja kehittämiseen. Puhdin tavoitteena on edistää suomalaisten hyvinvointia ja tuoda saataville

Testamentin tärkeys Elämme maailmassa, jossa asiat voivat muuttua nopeasti. Tästä syystä on viisasta ja tärkeää olla valmistautunut kaikkeen. Usein ajatellaan, ettei testamenttia tarvitse tehdä, kuin

Vieraskynä: kutsuvieraiden blogit

Aivoterveys ja terveellinen ruokavalio. Kasviksia kulhossa.

7 vinkkiä aivoterveelliseen syömiseen

Elintavoilla voidaan edistää aivoterveyttä ja vaikuttaa muistisairauden puhkeamiseen. Ruokavalion laadulla on merkitystä muisti- ja ajattelutoimintojen säilymiseen silloinkin, kun muistisairaus on jo todettu. Parasta aivoterveyden kannalta on koko elämän jatkuva terveellisten elintapojen noudattaminen, mutta koskaan ei ole myöhäistä tehdä elintapoihin pieniä parannuksia.

Lue lisää »
kaatumisten-ennaltaehkäisy-seniorit-ja-ikäihmiset, hyvinvointialueet

Liikuntaharjoittelu ehkäisee kaatumisia

Kaatuminen on tyypillisin tapaturma ikääntyessä, mutta ikääntyminen ei itsessään aiheuta kaatumisia. Ikääntymisen taustalla olevat erilaiset sairaudet ja yksilölliset iän mukanaan tuomat muutokset lisäävät riskiä kaatumistapaturmille.

Lue lisää »

Videolla neuvotaan, kuinka kirjoitetaan blogi ja miten se lähetetään Seniori-Infoon. Vinkkejä ja opastusta blogivalmentaja Tiia Konttisen opastamana Seniori-Infon bloggareille.

Tiia Konttinen on Suomen johtavin blogivalmentaja, joka on auttanut jo yli 4000 bloggaajaa ja yrittäjää rakentamaan laadukkaita blogeja. Tiian intohimona on auttaa ihmisiä rakentamaan uusia tulonlähteitä blogin avulla. Tiia kirjoittaa tällä hetkellä viittä eri omaa blogia ja kouluttaa kuukausittain verkon välityksellä.

Ohjeet blogin kirjoittamiseen

Kuinka voit aloittaa blogien kirjoittamisen, tutustu vinkkeihimme:

Nämäkin voivat kiinnostaa

Scroll to Top