Senioriasunnot

Olohuone tumma

Myytävät Senioriasunnot

Olohuone vaalea

Vuokrattavat Senioriasunnot

senioriasunnoissa

juuri nyt myynnissä

Senioriasumisessa on erityisesti huomioitu esteettömyys, huolettomuus ja turvallisuus.

Myytävät senioriasunnot, Helsinki

Saga Helapuisto sijaitsee uudella asuinalueella Helsingin Ala-Malmilla, hyvien palveluiden lähellä. Maaliskuussa 2012 valmistuneessa Saga-palvelutalossa on 92 huoneistoa senioriasukkaille sekä 12-paikkainen ryhmäkoti erityistä huolenpitoa tarvitseville.

Punakiven tyylikkäät rivitalot rakennetaan suosittuun Keski-Vuosaareen. Myös Vanhana Vuosaarena tunnetulla asuinalueella palvelut löytyvät naapurustosta, kuten lähikaupat, päiväkoti, koulu, koirapuistot ja urheilukenttä. Metroasemalle ja kauppakeskukseen on reilu kilometri. Lähellä ovat Uutela, uimahalli, golfviheriö ja Aurinkolahden upea uimaranta.

Myytävät senioriasunnot, Vantaa

Aventuriini viimeistelee ainutlaatuisen Apollon piha -korttelin Kivistön uudessa kaupunkikeskuksessa. Täällä asut yhteyksien ytimessä: kehäradan juna-asemalle on parin minuutin kävelymatka. Sieltä pääset kuudessa minuutissa lentokentälle, Helsingin keskustaan matkaat puoli tuntia.

Ulkoilualueet ja puistot ovat lähellä, pyöräilyverkosto on huippuluokkaa․ Kehittyvän alueen palveluita ovat mm․ lähikauppa, päiväkoti ja koulut.

Vantaan Taalerin laadukkaat asunnot tulevat Perintötielle vain noin kilometrin päähän Aviapoliksen juna-asemasta. Lähin bussipysäkki on aivan viihtyisän kotikorttelin vieressä. Naapurissa sijaitsevat päiväkoti ja ikäihmisten palvelutalo.

Taalerin kerrostalohuoneisto on suunniteltu mukavasti ja helposti sujuvaan arkeen: neliöt ovat hyötykäytössä ja säilytystilaa on riittävästi.

Myytävät senioriasunnot, Espoo

Tyylikkäässä Marinrannan korttelissa asukkaiden käytössä ovat mm. saunaosastot huikeine maisemineen, viihtyisä lounge/monikäyttötila leikkinurkkauksineen, kuntoilutila, pesula ja Postin automaatti. Autopaikat ovat Marinparkki-nimisessä autohallissa. Naapurissa ovat Rantaraitti, pienvenesatama ja uimaranta. Kivenlahden palvelut ovat kävelymatkan päässä. Länsiväylä on lähellä, bussipysäkki korttelin vieressä ja metroasema tulee noin 400 metrin päähän.

Poseidonin asukkaana voit hankkia elämääsi helpottavia palveluita ja apua arjen rutiineihin YIT Plussan palvelutorilta.

Myytävät senioriasunnot, Turku

Fionassa on monipuolinen valikoima kaupunkikoteja erilaisiin tarpeisiin. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke tai ranskalainen parveke. Parvekkeiden kohdalta lattiaan saakka ulottuvat ikkunat maksimoivat luonnonvalon määrän. Kodeista on näkymiä ympäröivien talojen myötä valmistuvaan vehreään Tenderipuistoon.

Fionan asukkaana voit hankkia elämää helpottavia palveluita kätevästi YIT Plussan palvelutorilta. Apua arjen rutiineihin siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin tarjoavat huolella valitut ja luotettavat palveluntarjoajat.

Pääskynmetsän kahdeksankerroksinen talo on toinen kolmesta kerrostalosta, jotka rakennetaan metsän syleilyyn, Jaaninojan tunnelmallisten polkujen lähelle. Lähimpään kauppakeskittymään ja Itäharjun Prismaan on lyhyt kävelymatka. Turun keskustaan on noin viisi kilometriä.

Unohda remontit ja pihatyöt! Tutustu Pääskynmetsän yksiöihin, kaksioihin ja kolmioihin. Valitse sinulle sopivin huoleton kerrostaloasunto omaksi kodiksi tai sijoitusasunnoksi.

Pääskynmetsän asukkaana voit hankkia elämääsi helpottavia palveluita ja apua arjen rutiineihin YIT Plussan palvelutorilta.

Myytävät senioriasunnot, Tampere

Kalevanrinteen ONNI kotosalla -kodit tarjoavat laadukasta, itsenäistä ja turvallista asumista yli 55-vuotiaille. Tarjoamme erilaisia asuntovaihtoehtoja alkaen näppäristä yksiöstä aina käytännöllisiin kolmioihin.

Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke ja taloyhtiössä viihtyisä saunaosasto. Yhteisölliseen ONNI kotosalla -asumiseen kuuluu mm. palveluohjaajan palvelut, asukkaiden yhteinen olohuone ja kuntoilutila. Autopaikat ovat maan alla pysäköintihallissa.

Tampereen Vaskikodit on senioreille tarkoitettu asuinkiinteistö, jossa on 94 omistusasuntoa. Asukkaaksi pyrkivän tulee olla vähintään 58 v täyttänyt. Pariskuntien kohdalla toisen on täytettävä tämä ehto.

Vaskikodit pihapiireineen on suunniteltu ja rakennettu senioritaloksi, jossa asukkailla on mahdollisuus monipuoliseen harrastamiseen ja sosiaaliseen kanssakäymiseen. Asukkaat asuvat omistamissaan asunnoissa itsenäisesti. Ikääntyminen ja mahdollinen toimintakyvyn heikkeneminen on otettu huomioon jo rakennusvaiheessa erilaisin turvallisuus- ja tekniikkaratkaisuin.

Myytäviä seniori-asuntoja tarjoavat

PARASTA juuri nyt

Vuokrattavat senioriasunnot!

Vuokra-asumista senioreille tarjoavat

//

Oraassa oljen alku, varsassa hyvän hevosen

Vanha suomalainen sananlasku