Senioripalvelut

Koko maan Senioripalvelut!

Etsitkö senioripalveluja? Nyt löydät kaikki kotipalvelut samasta paikasta!

tammenlehti-ruska-syksynvärit
Millaista apua etsit?

Tarjoamme laadukkaita koti- ja sairaanhoitopalvelujamme sinulle seniori!

 Tampereella sijaitsevissa palvelukeskuksissamme saat olla oma itsesi – asua turvallisesti ja elää arkea omalla tyylilläsi.

Se hoivapalvelu,
joka on suunniteltu omaiset huomioiden

Kaikki palvelut yhdestä paikasta. Saatavilla koko Suomessa.

Tarjoamme tukea ja turvaa ikäihmisen arkeen, jotta hän voi asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään.

tammenlehti-vihreä-tammenterho

Kotipalveluja senioreille Uudenmaan alueella:

Kotipalveluiden tukipalvelut iän tai sairauden vuoksi alentuneen toimintakyvyn perusteella arvonlisäverottomasti Espoon, Kirkkonummen ja Inkoon alueella hinta 35€/h.

Palvelemme seuraavilla alueilla: Loviisa, Porvoo, Sipoo, Mäntsälä, Pornainen, Askola, Pukkila, Myrskylä, Tuusula, Hyvinkää, Järvenpää, Nurmijärvi

Keski-Uudenmaan Kotihoito toimii Järvenpäässä palvelusetelituottajana. Toiminta-alueeseemme kuuluvat myös Mäntsälä, Pornainen, Tuusula ja Vantaa. AVI:n luvat ovat voimassa myös Espoossa ja Helsingissä.

Uudenmaan koti- ja sairaanhoitopalvelut kunnittain:

Toimimme koko Pääkaupunkiseudulla

Sivina on vuonna 1997 perustettu, laadukasta kotisiivousta, kotipalveluja ja kotihoitoa tarjoava, ylpeästi ja aidosti suomalainen perheyritys.

Stella on kotipalveluiden markkinajohtaja Suomessa. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään sujuvaa arkea ja onnellista elämää omassa kodissa. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat aitous, ammattitaito ja ratkaisuhenkisyys.

Silva Kotipalvelu Oy tarjoaa ammattitaitoista, empaattista ja lupauksien mittaista luotettavaa kotisairaanhoito ja hoivapalveluja  kiireettömässä ilmapiirissä.

Suomen Seniorihoiva Saat meiltä halutessasi hoivakotia paremmat palvelut omaan kotiisi, jossa on panostettu erityisesti palvelun kiireettömyyteen, korkeaan laatuun, asiakkaan yksilölliseen huomioimiseen sekä hoidon turvallisuuteen.

Kodinpalvelut.net Kodinpalvelut.net on rekisteröity yksityisten sosiaalipalveluiden tuottajien rekisteriin (AVI). Senioreiden kotipalvelu tuo apua kotona asuvan seniorin arkeen.

Kotipalvelu Eve tarjoaa asiantuntevaa, turvallista ja ihmisläheistä kotihoitoa, kotisairaanhoitoa, henkilökohtaista avustamista ja omaishoidon lomitusta Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa sekä lähikunnissa.

tammenlehti-vihreä-tammenterho
tammenlehti-vihreä-tammenterho

Kotipalveluja senioreille Varsinais-Suomen alueella:

Suomen Seniorihoiva tuottaa luotettavia ja korkealuokkaisia avustus-, seuranpito- ja kotipalveluita 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

Me ONNIlla ymmärrämme, että koti on ihmisen rakkain paikka ja siksi tuommekin avun suoraan asiakkaidemme luokse. Yksilöllisesti suunnitellun ja laadukkaan kotihoidon avulla kotona asuminen on lähes kaikille mahdollista ja useimmiten laitoshoiva voidaan välttää.

Henkilökohtaista, sydämellistä, kiirentöntä ja yksilöllistä hoivaa senioreille Turun alueella.

tammenlehti-vihreä-tammenterho

Kotipalveluja senioreille Pirkanmaan alueella:

Arkea tukevia hoivapalveluita, muistihoivaa, apua sairaalasta kotiutumiseen sekä kotihoidon tukipalveluja Tampereella, Nokialla, Pirkkalassa, Ylöjärvellä, Lempäälässä, Kangasalalla ja Hämeenkyrössä.

Laadukkaat kotipalvelut syntyvät mielestämme aidoista kohtaamisista, ihmisymmärryksestä ja arvostuksesta. Meille kotihoito tarkoittaa siksi inhimillistä hoivaa, lämmintä välittämistä ja kiireettömiä kohtaamisia.

 

Kotihoitopalvelumme pitävät sisällään monenlaista apua arkielämään ja kodinhoitoon. Kotihoito sopii senioreille, sairaudesta tai leikkauksesta toipuville, vammaisille, mielenterveys- tai päihdekuntoutujille ja yhtälailla myös omaishoitajien sijaisuuksiin.

glass, to clean, clean-4891946.jpg

Kotipalvelu ja -sairaanhoito

Kotipalvelun ja kotisairaanhoidon palveluilla tuetaan seniorin kotona selviytymistä.

Kotipalvelulla tarkoitetaan asumiseen, hoitoon ja huolenpitoon, toimintakyvyn ylläpitoon, lasten hoitoon ja kasvatukseen, asiointiin sekä muihin jokapäiväisen elämään kuuluvien toimintojen suorittamista tai niissä avustamista.

Kotipalvelua annetaan alentuneen toimintakyvyn, erityisen perhe- tai elämäntilanteen sairauden, synnytyksen, vamman tai muun vastaavan syyn perusteella silloin, kun apu on tarpeen tavanomaiseen elämään kuuluvista tehtävistä suoriutumiseksi.

Kotipalvelun sisältyvinä tukipalveluina järjestetään ateria-, vaatehuolto- ja siivouspalveluja sekä sosiaalista kanssakäymistä edistäviä palveluja. Lisätietoa saa usein oman kunnan verkkosivuilta.

Kunta voi järjestää osan kotipalveluista palveluseteleiden avulla. Kunnan on sovittava erikseen palvelusetelin käytöstä asiakkaan kanssa. Palvelusetelin hyväksyvän henkilön on itse otettava yhteyttä kunnan hyväksymään kotipalveluiden tuottajaan ja sovittava palveluiden järjestämisestä käytännössä. Kunnan on annettava ohjausta palvelusetelin käytöstä.

Tilapäisesti kotipalvelua tarvitseva asiakas voi selvittää, onko edullisinta käyttää palveluseteliä tai kustantaa palvelut itse ja hakea verotuksen kotitalousvähennystä.

Kotipalvelu ja kotihoito ovat sosiaalipalveluja, joita järjestetään asiakkaan yksilöllisen palvelutarpeen arvioinnin mukaisesti. Asiakkaalla on oikeus saada kirjallinen päätös näiden palvelujen järjestämisestä. Kotipalvelua ja kotihoitoa haetaan asuinkunnan sosiaalitoimesta.

Lähde: Sosiaaliturvaopas

//

Parempi katsoa kuin katua

Vanha suomalainen sananlasku

Scroll to Top