Puhti, terveystestit -10%

Etu senioreille,
Puhti-terveystestit -10%

Puhti on vuonna 2018 perustettu palvelu oman terveyden mittaamiseen, seurantaan ja kehittämiseen. Puhdin tavoitteena on edistää suomalaisten hyvinvointia ja tuoda saataville helppo tapa seurata omaa terveyttä.

Monet tekijät vaikuttavat siihen, miten energisiä olemme arjessa tai urheillessa ja minkälaiseksi terveytemme muodostuu tulevaisuudessa. Esimerkiksi vitamiinitasot ja rauta-arvot voivat vaikuttaa siihen, miten jaksamme. Kolesteroliarvot ja verensokeri vaikuttavat terveyteemme, vaikka näiden vaikutus ei välittömästi tunnukaan.

Puhdin valmiilla testipaketeilla voi selvittää, miten keho jaksaa ja mihin oman terveyden ylläpito kannattaa suunnata. Kaikki testipaketit ovat saatavilla ilman lääkärin lähetettä.

Laboratoriopaketteihin sisältyy esimerkiksi verenkuva, kolesterolit, verensokeri, D-vitamiini, ferritiini, tulehdustila sekä kilpirauhasen, maksan ja munuaisten toimintaa heijastelevat tutkimukset. Pakettien sisältö vaihtelee ja laajasta valikoimasta löydät sopivan testipaketin omiin tarpeisiin.

Puhti on osa Mehiläistä; näytteet otetaan ja analysoidaan Mehiläisen laboratorioissa. Puhti tekee tiivistä yhteistyötä asiakkaiden ja asiantuntevien kumppaneiden kanssa. Puhdin palvelun ja testipakettien suunnittelussa on ollut mukana useampi kokenut lääkäri.

Tulokset saat selkeälle digitaaliselle tulosraportille, jonka voi myös printata tarvittaessa mukaan lääkärille. Tulosten yhteydessä tutkimuksista myös kerrotaan kattavien lisätietojen kera. Tarvittaessa voit tilata testien jälkeen Mehiläisen lääkärin konsultaation, mikäli sinulla on kysymyksiä terveydestäsi tai esimerkiksi epäilys sairaudesta.

Tutustu palveluun osoitteessa www.puhti.fi

-10% alennusta terveystesteistä

Seniori.infon käyttäjänä saat 10% alennuksen, alekoodi on seniori-info10. Koodi on voimassa helmikuun loppuun asti ja se toimii meidän paketteihin ja yksittäisiin tuotteisiin. Eli koodi ei toimi valmennuksiimme tai lahjakortteihin.

Tutustu
muihin etuihin!

Scroll to Top