SATO senioriasunto, Taka-Töölö Helsinki

Stenbäckinkatu 5 B, 00250 HELSINKI

huone, ikkuna, tuoli
Vuokrattavat senioriasunnot

Asunnon tiedot

Helsinki

899 €

Vuokran suuruus

27 m2

Asunnon neliöt

1h + k

Huoneiden lukumäärä

25 €/kk

Erillisen vesimaksun määrä

0 €

Vuokravakuus

Ota yhteyttä

Tästä pääset sivuillemme

Vuokra-asuntoja Töölössä

PERSOONALLISIA KOTEJA LOFT -TYYLIÄ ARVOSTAVALLE AIKUISELLE

Arvostetulla asuinalueella, hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden tuntumassa sijaitsevan persoonallisen senioriasunnon huonekorkeus nousee lähes kolmeen ja puoleen metriin. Laadukkaat materiaalit, korkeat ikkunat ja makuuhuoneen lounaaseen avautuva ranskalainen parveke lisäävät kodin viihtyisyyttä reilusti.

Asuinhuoneissa on himmeälakattu tammilautaparketti ja mukavuuslattialämmitetty kylpyhuone on kauttaaltaan kaakeloitu. Keittokomeron ilmettä piristää kalustevälien taustamaalattu lasipinta. Kaksilevyinen keraaminen liesi uuneineen sekä jääkaappi kuuluvat keittokomeron vakiovarustukseen.

Taka-Töölössä päivittäispalvelut ovat kaikki kävelymatkan sisällä ja lähistöllä on myös useita kouluja ja päiväkoteja sekä kirjasto. Urheilun ja liikunnan ystäville ympäristöstä löytyvät mm. jäähalli, pallokenttä, Uimastadion sekä Laakson ratsastustallit. Myös ulkoilureittejä löytyy useita esimerkiksi Humallahden rantapuiston kautta vaikkapa Seurasaareen saakka. Taka-Töölöön pääsee mm. useilla raitiolinjoilla sekä bussilinjoilla. Lisäksi Mannerheimintietä kulkee monia seutu- ja U-linjoja Espoon, Kauniaisten, Vantaan ja Nurmijärven suuntiin.

Erityishuomiot:

Tutustu tarkemmin:

Nämä voivat kiinnostaa myös

Asunnon sijainti

Huom! Kuvat saattavat olla mallikuvia. Tarkista lisäksi aina asunnon myyjältä/vuokraajalta asunnon oikeat tiedot.

Scroll to Top