Käyttöehdot

Tämän sivuston omistaja ja ylläpitäjä on Suomen Seniorisivustot.

Käyttöehdot

Näissä käyttöehdoissa kerromme sivustollamme julkaistavan aineiston käyttöä koskevat ehdot sekä yksityisyyden suojaa koskevat periaatteemme. Pidätämme oikeuden päivittää näitä ehtoja ja muuttaa sivuston sisältöä ilman ennakkoilmoitusta.

Immateriaalioikeudet

Suomen Seniorisivustot pidättää kaikki oikeudet seniori.info-verkkosivustoon ja sen sisältöön. Suomen Seniorisivustot:lla on oikeus muuttaa seniori.info-verkkosivuston käyttöehtoja, ulkoasua, sisältöä tai sivuston ominaisuuksia milloin tahansa. Seniori.info-verkkosivustoa saa katsella ja selata sekä tulostaa käyttäjän omaa käyttöä varten. Seniori.info-verkkosivustolla julkaistua tekstiä saa käyttää journalistisiin tarkoituksiin sillä edellytyksellä, että lähde mainitaan ja linkitetään Seniori.info sivustolle sitä käytettäessä.

Vastuunrajoitukset

Käyttökatkot ovat mahdollisia huoltotoimenpiteiden, liiallisen kuormituksen tai muun syyn takia. Suomen Seniorisivustot ei vastaa verkkosivustolla olevien tietojen aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista.

Seniori.info-verkkosivusto sisältää linkkejä kolmansien osapuolien omistamille sivuille. Seniori-Info ei vastaa kolmansien osapuolien omistamien sivujen sisällöstä tai toimivuudesta.

Suomen Seniorisivustot edellyttää palvelun käyttäjien olevan palvelua käyttäessään tietoisia siitä, että verkkoympäristöjen ja -palvelujen tietoturva ei ole aukoton. Kukin käyttäjä vastaa itse omien tietojärjestelmiensä tietoturvasta.

Sivujen käyttäjä vastaa seniori.info-verkkosivuston kautta antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja perille saapumisesta.

Yksityisyydensuoja

Seniori.info-verkkosivusto on kaikille avoin eikä sivujen selaaminen edellytä rekisteröintiä. Suomen Seniorisivustot ei kerää kävijöiden henkilötietoja. Suomen Seniorisivustot kuitenkin hyödyntää verkkosivuillaan evästeitä ja verkkosivuston käytön analysoinnissa kävijäseurantapalvelua. Kyseisiä tietoja hyödynnetään verkkosivuston kehittämisessä.

Sivuilla kävijätietojen perusteella kerätään kootusti anonyymiä (tilastollista) tietoa mm. siitä,

  • millä sivuilla kävijä on vieraillut ja kauanko hän on sivuilla ollut
  • miltä sivulta kävijä on siirtynyt palveluun ja miltä sivuilta hän poistuu
  • sivukohtaiset tiedot kävijöiden kokonaismäärästä
  • anonyymejä tietoja kävijän sukupuolesta ja iästä

Evästeiden käyttäjästä tallentamat tiedot sisältävät tunnistetietoja selaimesta, sivuston käytöstä sekä käyttäjän tietokoneen IP-osoitteesta. Tunnistamme ainoastaan tietyn IP-osoitteen omistavan yrityksen, emme missään vaiheessa yksityishenkilöä.

Seniori.info-verkkosivuston yrityssivuille pääsy edellyttää kirjautumista. Kirjautumisoikeus on palveluun rekisteröityneillä yrityksillä ja kirjautuja tunnistetaan Suomen Seniorisivustot:n yritysrekisterin tietojen perusteella.

Scroll to Top