Vahvista yrityksesi tiedot ilmaiseksi

  • Varmista yrityksesi oikeat tiedot
  • Parempi näkyvyys
  • Kerää enemmän arvosteluja
  • Vahvista kävijöiden luottamusta

Tee vahvistus alla olevien ohjeiden mukaan ja liity vahvistettujen yritysten joukkoon.

senioripalvelut

Ilmainen vahvistus, miten?

Vahvista yrityksesi tiedot senioripalvelussa ilmaiseksi. Vahvistetut yritykset erottaa listauksessa “Verified -vahvistettu” merkistä ja maininnasta.

1. Yrityksesi tiedot

Tarkista huolellisesti, että yrityksesi tiedot ovat oikein. Jos muutostarpeita ilmenee, lähetä päivitetyt tiedot meille.

2. Postaus sosiaaliseen mediaan

Tee omiin sosiaalisen median kanaviin postaus (Facebook, Instagram), jossa kerrot yhteistyöstä seniori.info:n kanssa ja mahdollisuudesta arvostella yritys sivustollamme.

3. Maininta kotisivuilla

Lisää yrityksesi kotisivuille maininta tai osio, jossa kerrot yhteistyöstä Seniori.info:n kanssa ja mahdollisuudesta arvostella yritys sivustollamme. Maininnassa tulee olla linkki sivustollemme: https://seniori.info/senioripalvelut/

4. Lähetä vahvistus

Lähetä meille vahvistusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@seniori.info, kun olet suorittanut ylläolevat toimenpiteet.

Seniorit-onni-luonto-harrastukset-lapset

Jos tarvitset apua tehtävien suorittamiseen, autamme mieluusti some-postauksen tekemisessä tai yhteistyömaininnan lisäämisessä yrityksenne verkkosivuille.

Palvelussa olevien tietojen ajantasaisuus ja oikeellisuus on meille tärkeää. Jos huomaat virheitä tai puutteita yrityksesi tiedoissa, ota meihin yhteyttä.

Scroll to Top