VUOKRATURVA, senioriasunto Vantaa

Raappavuorenpolku 1, 01620 Vantaa

Senioriasunto vuokra-asunto Olohuone vaalea
Vuokrattavat senioriasunnot

Asunnon tiedot

Vantaa

775 €

Vuokran suuruus

58 m2

Asunnon neliöt

2h + k

Huoneiden lukumäärä

22 €/kk

Erillisen vesimaksun määrä

775 €

Vuokravakuus

Ota yhteyttä

Tästä pääset sivuillemme

HUOM! Vuokrauksen erityisehdot: Huoneistot on tarkoitettu henkilöille, jotka iän tai muun tarpeen vuoksi tarvitsevat palveluasuntoa. Vähintään yhden asukkaan tulee olla vähintään 55-vuotias.

Todella tilava ja toimiva koti loistavien palveluiden äärellä. Taloyhtiössä on yhteisöllinen henki ja mukavat yleiset tilat. Kodissa on kaksi reilunkokoista huonetta erillinen keittiö ja tilava parveke.

Koko asunto on esteetön, joten täällä on helppo liikkua.

SENIORITALO / PALVELUTALO

Martinlaakso on perinteikäs, kaunis ja vehreä asuinlähiö, joka sijaitsee junaradan varrella noin 13 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Alueella on oma kauppakeskuksensa ja kaksi juna-asemaa. Martinlaaksosta on kehittymässä urbaanista, mutta luonnonläheisestä asumisesta kiinnostuneiden unelmakohde huippuyhteyksien varteen.

Ihana paikka viettää aikaa on Martinlaakson vehreä Jokiuomapuisto, josta löytyy muun muassa lähiliikuntapaikka ja minigolfrata. Urheilulliselle Martinlaakson liikuntapuisto tarjoaa laajan kirjon aktiivisia ja rauhallisempiakin lajeja, niin kesällä kuin talvella. Alueella on myös kulttuuritalo Martinus, jossa on mm. teatterinäytöksiä.

Hae tätä asuntoa kätevästi osoitteessa www.asuntohakemus.fi Hakemus ei ole sitova. Alustava vuokralaisvalinta tehdään hakemusten perusteella. Asuntoa on mahdollista käydä katsomassa ennen lopullista vuokrauspäätöstä tai esittely voidaan järjestää myös videopuhelun välityksellä.

If you are interested, submit the application through www.asuntohakemus.fi

Erityishuomiot:

HUOM! Vuokrauksen erityisehdot: Huoneistot on tarkoitettu henkilöille, jotka iän tai muun tarpeen vuoksi tarvitsevat palveluasuntoa. Vähintään yhden asukkaan tulee olla vähintään 55-vuotias.

Tutustu tarkemmin:

Nämä voivat kiinnostaa myös

Koti-asunto-olohuone
Turku

YH-senioriasunnot, Turku

Turun Suikkilassa sijaitsee kaksi seniori vuokrakerrostaloa. 6- ja 7-kerroksisten talojen asuntojen koot vaihtelevat 29,0 m² yksiöistä 63 m² saunallisiin kolmioihin.

Lue lisää »
Asunnon sijainti
Scroll to Top