LUMO senioriasunto, Tampere Härmälä

Härmälänsaarenkatu 2, 33900 Tampere

Senioriasunto Olohuone tumma senioriasuminen
Vuokrattavat senioriasunnot

Asunnon tiedot

Tampere

809 €

Vuokra/myyntihinta

46 m2

Asunnon neliöt

2h + k

Huoneiden lukumäärä

25 €/kk

Erillisen vesimaksun määrä

0 €

Vuokravakuus

Ota yhteyttä

Tästä pääset sivuillemme

Vuokrataan näppärä kaksio senioritalosta Härmälästä!

 

HUOM! Kohde on tarkoitettu yli 55-vuotiaille. Mikäli asunnon vuokraa alle 55-vuotias henkilö, vuokranantaja peruu sopimuksen automaattisesti.
NOTE! Please note that this house is only for residents over 55 years old. If a person who's under 55 rents the apartment Lumo will automatically cancel the rental agreement.

Tässä Lumo-kodissa on toimiva ja avara pohjaratkaisu. Huoneistoon asennetaan laminaattilattia ja keittokomeroon vinyylilattia ennen muuttoasi. Keittiö on avoin olohuoneeseen, josta on kulku ihanalle lasitetulle parvekkeelle. Keittokomeron kaapistot ovat vaaleat puureunalistoin, varusteisiin kuuluu jääpakastinkaappi ja liesi, tilavaraus on astianpesukoneelle. Makuuhuoneesta löytyy koko seinän leveydeltä säilytystilaa. Kylpyhuoneessa on seinät laatoitettu ja lattiassa muovimatto. Tila on pyykinpesukoneelle.

Seinissä voi esiintyä normaaleja asumisen jälkiä. Kotia voi halutessaan maalata Lumo-värikartan sävyillä itse – me tarjoamme maalit ja tarvikkeet.

Vuokraa tämäkin koti verkkokaupastamme!

 

Alueen kuvaus

Härmälä

Härmälän alue sijaitsee muutaman kilometrin päässä Tampereen keskustasta Pyhäjärven rantamaisemissa.

Härmälässä on muun muassa kirjasto ja alakoulu. Läheisestä Partolasta löytyy monipuolisia palveluita tarjoava Kauppakeskus Veska. Härmälästä on myös hyvät liikenneyhteydet Tampereen keskustaan.

Härmälän vuokra-asunnot luonnon lähellä

Härmälän Lumo-kodit sijaitsevat lähes järvenrannassa hienojen ulkoilu- ja luontokohteiden läheisyydessä. Kokeile esimerkiksi Härmälän luontopolkua, joka on noin 2 kilometriä pitkä. Reitti lähtee Härmälän uimarannalta.

Härmälän vanhin säilynyt rakennus on 1800-luvulta peräisin oleva Lepolan huvila, joka on toiminut muun muassa päiväkotina.

Lumo-kodeilla on laaja valikoima vuokra-asuntoja Tampereella. Jos Härmälä kiinnostaa alueena, kannattaa tutustua myös esimerkiksi läheisiin Hatanpään vuokra-asuntoihin ja Nekalan vuokra-asuntoihin.

Erityishuomiot:

Tutustu tarkemmin:

Nämä voivat kiinnostaa myös

Asunnon sijainti

Huom! Kuvat saattavat olla mallikuvia. Tarkista lisäksi aina asunnon myyjältä/vuokraajalta asunnon oikeat tiedot.

Seniori.infon tarkoitus on toimia apuvälineenä käyttäjän päätöksen tukemiseksi. Sivustossa voi esiintyä teknisiä virheitä ja mahdollisesti kirjoitusvirheitä tai muun tyyppistä epätarkkuutta. Seniori.info ei takaa tietojen virheettömyydestä eikä vastaa minkäänlaisista virheistä, kuluista tai vahingoista sivuston käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle, jotka saattavat johtua sivuston käytöstä. Seniori.info pidättää oikeuden tehdä muutoksia sivuston sisältöön.

Scroll to Top