LUMO senioriasunto, Myyrmäki Vantaa

Kilterinkaari 2, 01600 Vantaa

Senioriasunto Olohuone tumma senioriasuminen
Vuokrattavat senioriasunnot

Asunnon tiedot

Vantaa

1150 €

Vuokra/myyntihinta

68 m2

Asunnon neliöt

3h + k

Huoneiden lukumäärä

25 €/kk

Erillisen vesimaksun määrä

0 €

Vuokravakuus

Ota yhteyttä

Tästä pääset sivuillemme

Valoisa kolmio kävelymatkan päässä Myyrmäen palveluista.

 

Tässä tilavassa Lumo-vuokrakodissa on kaikki mitä tarvitset! Toisesta makuuhuoneesta löytyy vaatekaapit ja toisesta vaatehuone. L-muotoisen avokeittiön saat helposti mahtumaan ruokapöydän. Olouoneesta on kulku lasitetulle parvekkeelle. Asunnon kruunaa oma sauna.

Asunnossa on vaalea laminaatti lattiassa ja vaaleat maalatut seinät. Eteisen seinissä on kukkakuviota. Keittiössä on viininpunaiset kaapinovet metallivetimin ja valkoinen välitilan laatta. Astianpesukoneelle on liitännät. Kylpyhuone on tyylikkäästi laatoitettu ruskealla ja vihreällä sävyllä. Pyykinpesukoneelle on mahdollisuus

 

Seinissä voi esiintyä normaaleja asumisen jälkiä. Kotia voi halutessaan maalata Lumo-värikartan sävyillä itse – me tarjoamme maalit ja tarvikkeet.

Vuokraa tämäkin koti verkkokaupastamme!

Alueen kuvaus

Myyrmäki

Myyrmäki on kasvava asuinalue Länsi-Vantaalla. Alueelta löytyy niin monipuolisia palveluita, värikästä katutaidetta kuin ulkoilu- ja virkistysmahdollisuuksia.

Myyrmäessä on jopa kolme kauppakeskusta, joista tunnetuin lienee suosittu Myyrmanni. Myyrmäen urheilupuisto mahdollistaa monipuoliset ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet ja alueen asukkaat saavat nauttia läheisen kulttuuritalo Martinuksen ja taidemuseo Artsin toiminnasta. Lumo-kodeilla on Myyrmäessä useita upeita vuokra-asuntoja, jotka tuovat asukkaansa lähelle eläväistä aluekulttuuria.

Vuokra-asunnot Myyrmäessä vaivattomien yhteyksien päässä

Liikenneyhteydet ovat hyvät niin julkisilla liikennevälineillä kuin omalla autolla liikkuville. Myyrmäestä kulkeva lähijuna on Helsingin keskustassa alle puolessa tunnissa ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle pääsee reilussa vartissa. Alueella kulkee myös useita linja-autoja ja runkobussilinja 560, joka kuljettaa aina Itä-Helsinkiin asti.

Lumo-kodeilla on laaja valikoima vuokra-asuntoja Vantaalla. Jos Myyrmäki kiinnostaa alueena, kannattaa tutustua myös esimerkiksi läheisiin Kaivokselan vuokra-asuntoihin, Variston vuokra-asuntoihin ja Martinlaakson vuokra-asuntoihin.

Erityishuomiot:

 

Tutustu tarkemmin:

Nämä voivat kiinnostaa myös

Asunnon sijainti

Huom! Kuvat saattavat olla mallikuvia. Tarkista lisäksi aina asunnon myyjältä/vuokraajalta asunnon oikeat tiedot.

Seniori.infon tarkoitus on toimia apuvälineenä käyttäjän päätöksen tukemiseksi. Sivustossa voi esiintyä teknisiä virheitä ja mahdollisesti kirjoitusvirheitä tai muun tyyppistä epätarkkuutta. Seniori.info ei takaa tietojen virheettömyydestä eikä vastaa minkäänlaisista virheistä, kuluista tai vahingoista sivuston käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle, jotka saattavat johtua sivuston käytöstä. Seniori.info pidättää oikeuden tehdä muutoksia sivuston sisältöön.

Scroll to Top