KODISTO senioriasunto, Kamppi Helsinki

Pohjoinen Rautatiekatu 30 D, 00100 Helsinki

Asunnot ikaihmisille, Helsinki
Vuokrattavat senioriasunnot

Asunnon tiedot

Helsinki

1178 €

Vuokran suuruus

44 m2

Asunnon neliöt

2h + k

Huoneiden lukumäärä

20 €/kk

Erillisen vesimaksun määrä

1178 €

Vuokravakuus

Ota yhteyttä

Tästä pääset sivuillemme

SENIORIKOHDE. Modernia asumista keskustan palveluiden lähellä! As Oy Helsingin Kampin Helmi on valmistunut vuonna 2016. Keskeinen sijainti ja toimivapohjaiset asunnot tekevät asumisesta huoletonta. Vähintään yhden asukkaan tulee olla 55 vuotta täyttänyt.

Asuntojen pintamateriaalit ovat vaaleita, jotka tekevät asunnoista valoisia ja helppoja sisustaa. Lattiamateriaalina on puukuvioitu laminaatti, kylpyhuoneissa laatoitus, sekä tilavaraus pyykinpesukoneelle. Kylpyhuoneissa on vesikiertoiset kuivauspatterit ja sähköllä toimiva ns. mukavuuslattialämmitys asukkaan omasta sähköstä. Keittiön varusteluun kuuluvat keraaminen liesi, jääkaappi/pakastin ja astianpesukone. Asunnoissa on keskitetty lämmön talteenotolla varustettu koneellinen (tulo- ja poistoilma) ilmanvaihto. Liesikuvun ilmanvaihtoa voi säätää liesikuvussa sijaitsevalla tehotuskytkimellä.

Talossa on kaksi talosaunaa, kerhotila, pesutupa ja kuivaushuone, ulkoiluväline- ja apuvälinevarastoja, sekä asuntokohtaiset irtaimistovarastot.

Vuokrasopimus toistaiseksi voimassa oleva. Vuokraan sisältyy 50M internetyhteys. Vesimaksu 20€/hlö/kk, vesimaksu on kiinteä ja sitä ei tasata. Kotivakuutus vaaditaan.

Erityishuomiot:

HUOM, Kiinteistö on kokonaan savuton, tupakointi kielletty asunnoissa, parvekkeilla ja yhteisissä tiloissa.

Tutustu tarkemmin:

Nämä voivat kiinnostaa myös

Asunnon sijainti

Huom! Kuvat saattavat olla mallikuvia. Tarkista lisäksi aina asunnon myyjältä/vuokraajalta asunnon oikeat tiedot.

Scroll to Top